Glasba so čustva, glasba je magija

Mistermarsh, Martin Štibernik, čudežno bitje, ki bo letos odprlo festival Godibodi z avtorsko ploščo, ki nosi naslov Altamira. V mislih se je sprehajala celo desetletje; medtem pa je Martin prehodil slovensko glasbeno sceno in si nabiral kilometre v različnih žanrih, od narodnozabavne s skupino Slapovi do pop glasbe in tandema s Karmen Stavec. Sodeloval je tudi z Janom Plestenjakom, Vladom Kreslinom … A sedaj ni nič več moški iz ozadja. S tokratnim projektom je pokazal pogum, se razgalil in predstavil svojo resnico. Če je španska Altamira jama, ki prikazuje paleolitsko umetnost, je Martinova odblesk njegovih intimnih globin.  Continue reading →

Novi album ALTAMIRA kmalu

Mistermarsh se po poletnem singlu Veliko mesto vrača na radijske postaje s pesmijo Čigava pojava zabava, ki hkrati napoveduje skorajšen izid njegovega drugega albuma Altamira.
Čigava pojava zabava je intimno razmišljanje o različnih medijskih vsebinah, ki se nam dnevno ponujajo v razvedrilo in nadaljuje zgodbo prvega singla Veliko mesto, a s povsem drugačnim čustvenim nastavkom. Več o prihajajočem albumu Altamira, ki bo nosil 10 Mistermarshevih sporočilno in žanrsko pestrih skladb v slovenskem jeziku, pa čez nekaj dni.

ZLATI ZOB

ZLATI ZOB 17.3.2016